Kerti tartozék webáruházunk a nap 24 órájában online elérhető!

+36709461727 | info@tavacska.com

Kerti tó tartozékok, tófóliák és kerti kiegészítők szerszámok, díszítő elemek webáruháza!

Blog

A kerti tó világítását oldja meg a termékeink használatával! Csodás fényjátékot alkothat a kertben pár, speciális berendezéssel!

A kerti oázisok központja nem más, mint egy kerti tó. A víz elevenebbé és sokszínűbbé tudja tenni a legegyszerűbb kertet is, arról nem is beszélve, hogy számos változatban lehet kerti tavat telepíteni. A tavat a mérete mellett a formája, növényzete is egyedivé teszi, de a kerti tó világítással szintén különlegesebbé válik a tó. A kerti tó világítás az éjszakai arcát tudja kiemelni a tavacskának, ezzel pedig egy lenyűgöző, éjszakai kerti világot lehet megalkotni bárhol. A tó, szökőkút, csobogó vagy vízesés egyaránt kaphat sejtelmes, színes, elegáns vagy lenyűgöző megvilágítást is a kerti tavakhoz tervezett led lámpák segítségével.

Tóápoló szerek hatalmas választékban, online rendelési lehetőséggel, megbízható webshopból, rövid szállítási határidővel. Keressen minket bizalommal!

Egy saját kerti tó fantasztikus dolog, hiszen nincs is megnyugtatóbb érzés, mint hallgatni a vízcsobogást és a parton üldögélve pihenni, élvezni a természet közelségét. Azonban ahhoz, hogy ez a kép igazán idilli legyen, nem elég, ha megépíttetjük a kerti tavat, hanem bizony folyamatosan gondoskodnunk kell az ápolásáról is. Megfelelő gondozás híján ugyanis a vízben gyorsan elszaporodnak a baktériumok és beindul az algásodás, ami sajnos nem szép látvány. Szerencsére ma már többféle tóápoló szer is kapható, amik segítségével megalapozhatjuk, hogy tavunk hosszú távon is szép maradjon.

Kerti lámpa a biztonságos közlekedéshez. Felejtse el a kockázatokat, alakítsa ki stílusos termékeinkkel az ideális világítást a kültéren!

tószűrőkkel könnyedén javíthatja a vízminőséget. Ne feledkezzen meg a fontos eszközökről, tekintse meg termékválasztékunkat!

Tóporszívóval egyszerű és gyors a kerti tó kitakarítása, a végeredmény pedig egy csillogóan tiszta vizű kis oázis a kertben!

kerti tó dekorálásával akár még a téli szürkeség is vidámabbá tehető!

Kerti csobogó, amivel szebbé és kényelmesebbé varázsolhatja az otthonát körülölelő zöldterületet! Nálunk biztosan megtalálja az Önnek tetsző változatot!

szökőkút szivattyú segítségével gyakorlatilag bármilyen kerti szökőkút létrehozható, amely nem csak látványával, de hangjaival is elvarázsol!

tóápoló szerek lényege a kerti tó tisztítása, a vízminőség állandó szinten tartása és a benne élő halak életének megóvása.

Kerti lámpák és kiegészítőik többféle kivitelben, kiváló minőségben és kedvező áron - a tökéletes hangulat és a biztonságos kert kialakításához.

Tószűrők többféle változatban, kiváló minőségben és kedvező áron - gondoskodjon hatékonyan a kerti tó vizének tisztaságáról!

Tóporszívóval nem lesz nehéz a kerti tó tisztítása - forduljon hozzánk Ön is, ha megbízható készüléket szeretne, megfizethető áron! 

Kerti tó dekorációk széles választékban, kiváló minőségben és kedvező áron, online vásárlási lehetőséggel!

Kerti csobogó vásárlásával egyedülálló hangulatot teremthet otthona környezetében, na hagyja ki a lehetőséget, rendeljen tőlünk bátran!

szökőkút szivattyú a csobogásért felel az Ön kertjében is. A szökőkút kertben, pagodában vagy téli kertben is megszokott dísztárgy, de akár a szobákban is helyet kaphat. Akkor mutat igazán jól egy ilyen kis dísz, ha a vize akadálytalanul csobog és nem csak csordogál. A szökőkút szivattyúkat tehát szintén körültekintően kell kiválasztani. Nem számít, hogy milyen dekoratív a szökőkút és milyen szépen megtervezett zöld környezetbe helyezték el, ha maga a szökőkút nem működik úgy, ahogyan kell, az nagyon kiábrándító tud lenni.