Kerti tartozék webáruházunk a nap 24 órájában online elérhető!

H-P  9:00-15:00  +36(29)744 068info[kukac]tavacska.com

Kerti tó tartozékok, tófóliák és kerti kiegészítők szerszámok, díszítő elemek webáruháza!

Esővíz tárolók

Tekintse meg esővíz tárolóinkat és válassza ki az Önnek megfelelőt!

Esővíz tárolók kedvező áron a környzetettudatos életért!

Az esővíz a földre hullik, hogy ott életet fakasszon, tápláljon, szomjúságot oltson és enyhítse a szárazságot. Az esővíz összegyűjtése és hasznosítása olyan dolog, ami a környezettudatosan élőknek magától értetődő dolog. Az esővíz rengeteg dologra jó, kár hagyni, hogy elfolyjon kihasználatlanul.

Áruházunkban esővíz tárolók kedvező áron kaphatóak azoknak, akiknek még nincsen ilyen a ház körül vagy a régit szeretnék kiegészíteni továbbiakkal. Az esővíz tárolók kedvező áron beszerezhetőek, különböző méretben és több színben forgalmazzuk őket. A tárolóhoz praktikus csap tartozik, amivel egyszerűen lehet adagolni a tartályban összegyűlt esővizet.

A csapvíz pazarlása és a vízszámla növelése nélkül gondoskodhat a takarításhoz, öntözéshez szükséges víz mennyiségéről. A csapból érkező kezelt víz helyett természetes esővizet adhat növényeinek, amikor szükségük van rá, időjárástól függetlenül.

Az esővíz tárolók kedvező áron megvásárolhatóak webáruházunkból, tetővel és csappal ellátva. Rendeljen rövid szállítási idővel termékeinkből, és gyűjtsön esővizet kifejezetten erre a célra tervezett tárolóba!