Kerti tartozék webáruházunk a nap 24 órájában online elérhető!

H-P  9:00-15:00  +36(29)744 068info[kukac]tavacska.com

Kerti tó tartozékok, tófóliák és kerti kiegészítők szerszámok, díszítő elemek webáruháza!

Levegőztetők

33termék
 
33termék

Mire szolgál a tólevegőztető?

tólevegőztetőAki kerti tavat épít, annak számos kelléket és berendezést kell beszereznie annak érdekében, hogy a tó sokáig problémamentes maradhasson. A tólevegőztető az egyik ilyen eszköz, amiről sokan nem is tudják, hogy miért fontos - az alábbiakban erről lesz szó.

A tólevegőztető gondoskodik a kerti tó folyamatos levegőellátásáról, ezzel megelőzi az oxigénhiányt és a medencében élő halak pusztulását. A nyári kánikulában nagy segítség a tólevegőztető, mivel minél melegebb a víz, annál alacsonyabb az oxigéntartalma, emellett télen a medence befagyásának megelőzésére is használható, ráadásul a jégen nyitott léken keresztül a halak és a vízinövények számára mérgező gázok is elillanhatnak a tólevegőztető által.

Kínálatunkban számos tólevegőztetőt találhat, és természetesen minden egyéb kelléket is beszerezhet a kerti tó rendben tartásához és üzemeltetéséhez. Tekintse meg termékeinket, majd rendeljen csupán néhány kattintással! Amennyiben pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!