Tófóliák, ragasztók

Nézet:
Sorrend:
Nézet:

Tófólia ragasztó: a nagyobb méretű kerti tavak esetében elengedhetetlen!

A tófólia ragasztóra abban az esetben van szükség, ha kifejezetten nagy méretű kerti tavat szeretnénk építeni. A tófólia többféle méretben is elérhető, ám ezek a méretek végesek, és ha a legnagyobb hosszúságot, illetve szélességet meghaladó méretű kerti tavat készítenénk, akkor toldásra van szükség.

A tófólia a meder vízzáróságát hivatott szavatolni, és ha rés keletkezik rajta, azon át elszivárog a víz a talajba. Az illesztések gyakorlatilag résnek nevezhetőek, és ha a fóliák szélei nincsenek egymáshoz rögzítve, akkor ugyanúgy vízveszteséget könyvelhetünk el általuk, mintha a fólia észrevétlenül kiszakadt volna építés közben. A tófólia ragasztó azonban vízhatlanul és erősen rögzíti egymáshoz az illesztendő fóliák széleit, sőt, a fentebb említett, építés közbeni szakadás megfoltozását is lehetővé teszi.

Amennyiben tófólia ragasztóra lenne szüksége, tekintse meg kínálatunkat, majd rendelje meg a szükséges mennyiséget csupán néhány kattintással! Ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!