Kerti tartozék webáruházunk a nap 24 órájában online elérhető!

H-P  9:00-15:00  +36(29)744 068info[kukac]tavacska.com

Kerti tó tartozékok, tófóliák és kerti kiegészítők szerszámok, díszítő elemek webáruháza!

Geotextil

5termék 15
5termék 15

Geotextil térkő alá: végezzen minőségi munkát!

Sok helyen a térkő felület nem túl esztétikus. Egyes esetekben a térkövekkel kirakott területek meg vannak süllyedve, hullámosak, és még a gyomok is keresztül nőnek rajtuk. Ezeket a problémákat el lehet kerülni, hogyha az emberek geotextilt raknak a kövek alá.

A geotextil megakadályozza, hogy ne jelentkezzen azok a hibák, amik jelentős mértékben rontják a terület látványát, szerkezetét. Az anyag felhasználásával hosszú távon élvezheti munkája gyümölcsét, és még a gyomok miatt sem kell bosszankodnia. A területet így sokkal könnyebb lesz rendben tartani.

Amennyiben Ön is térkő lerakás előtt áll, semmiképp se feledkezzen meg a geotextil beszerzéséről! Kínálatunkból egyszerűen és gyorsan meg tudja rendelni a munkálatokhoz a terméket, kedvező áron. Ezen kívül sok más praktikus árucikket is találhat a kerti munkálatokhoz webshopunkban, érdemes körülnéznie nálunk. Ha bővebb információkra lenne szüksége, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.