Kerti tartozék webáruházunk a nap 24 órájában online elérhető!

H-P  9:00-15:00  +36(29)744 068info[kukac]tavacska.com

Kerti tó tartozékok, tófóliák és kerti kiegészítők szerszámok, díszítő elemek webáruháza!

Tómedrek

Egyhangú a kertje? Van pár jó ötletünk! Előregyártott Tómedrek

Kerti Tómedrek előregyártott formákkal. Kicsitől az óriásig, sok méret, forma és lehetőség:


21termék
 
21termék

Kész tómeder, Előregyártott tómedrek, műanyag kerti tó

A tómedrek megkönnyítik a kerti tó építését

tómederEgy kerti tó építésekor számos dologra kell figyelni, hogy a végeredmény tökéletes lehessen, ám lehet egyszerűen is csinálni: csupán egy előre gyártott tómederre van szükség hozzá.

Természetesen ez csak abban az esetben megoldás, ha a tó viszonylag kis méretű; nagyobb tavak esetében a tófólia a megoldás. A kisebb kerti tavaknál azonban a tómeder kifejezetten ajánlott, hiszen rengeteg munkát lehet megtakarítani a segítségével. Mivel műanyagból készül, nem ereszti át a vizet, és meglehetősen stabil keretet biztosít a kerti tónak, viszont a tó partjának kialakítása még az építőre hárul. Ez azonban semmiség ahhoz képest, hogy milyen feladatok várnak arra, aki nagy méretű tavat szeretne a kertjébe, és ehhez a hagyományos módszereket szeretné alkalmazni. A tómedrek tehát tökéletes megoldást biztosítanak azok számára, akik egyszerűen szeretnének látványos eredményt elérni.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a tómedrek iránt, tekintse meg választékunkat, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!