Kerti tartozék webáruházunk a nap 24 órájában online elérhető!

H-P  9:00-15:00  +36(29)744 068info[kukac]tavacska.com

Kerti tó tartozékok, tófóliák és kerti kiegészítők szerszámok, díszítő elemek webáruháza!

Tóporszívó

6termék 16
6termék 16

Legyen egyszerű a tó karbantartása, használjon ehhez tóporszívót!

tóporszívó Sokan döntenek saját kerti tó építése mellett, hiszen így egyedülálló és lenyűgöző környezetet tud az ember létrehozni a kertjében. Ahhoz, hogy a tó mindig csodálatos látvánnyal ajándékozza meg az ott élőket, bizonyos időközönként szükséges a víz karbantartásával foglalkozni. Ez több lépésből áll, aminek fontos része az, hogy a tó alján felhalmozódott üledéket, szennyeződéseket eltávolítsák az emberek. Ezzel kapcsolatban többen is azt gondolnák, hogy ezt a műveletet csakis úgy lehet elvégezni, ha a tavat teljesen leengedik. Valójában erre semmi szükség, ugyanis a tóporszívókkal egyszerűen el lehet távolítani a tó aljáról a szennyeződéseket.

A tóporszívókkal gyorsan és könnyedén ki tudja takarítani a tó alját. A készülékek ugyanazon az elven működnek, mint a hagyományos, háztartásban használt porszívók, a különbség csak annyi, hogy a tóporszívók kifejezetten az elhalt vízi növények maradványai, algák, egyéb szennyeződések eltávolításához lettek kialakítva. A tóporszívók használata nem csupán a tó esztétikai tényezői miatt fontos, hanem azért is, mert a különböző lebomlott növényi és egyéb szennyeződések roppant veszélyesek a tó biológiai egyensúlyára nézve. A szennyezett vízben az élőlények nem érzik jól magukat, a különböző bomlási folyamatok elvonják a vízi növényektől, állatoktól a levegőt, ez pedig akár az életükbe is kerülhet. A tóporszívók tehát a tavi élővilág élhető körülményeit is szolgálják.

A választékunkból beszerezhető tóporszívókkal kiváló munkát tud végezni a kerti tó karbantartásakor. Többféle tóporszívó közül is válogathat, így ki tudja választani azt a készüléket, ami megfelel elvárásainak. Bármelyiket is választja, csakis jól járhat, mert berendezéseink megbízhatóak, korszerűek, amik hosszú távon kiszolgálják Önt a tóval kapcsolatos munkálatokkal. Amennyiben kérdései lennének a tóporszívókkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!