Kerti tartozék webáruházunk a nap 24 órájában online elérhető!

H-P  9:00-15:00  +36(29)744 068info[kukac]tavacska.com

Kerti tó tartozékok, tófóliák és kerti kiegészítők szerszámok, díszítő elemek webáruháza!

Szivattyú, pumpa

124termék
Csak rendelésre (2-3 hét)
Gyártó:
Ubbink
A kiszállítás várható napja:
2024.06.25
8 031 Ft
Gyártó:
Ubbink
A kiszállítás várható napja:
2024.06.25
10 913 Ft
 
124termék

A szökőkút lelke: a szökőkút szivattyú

szökőkút szivattyúA kerti szökőkutak, teraszon elhelyezhető kis csobogók igen népszerűek, mint szabadtéri díszek, de akár télikertben is elhelyezhetőek, ha kisebb méretűt vásárolunk. A kerti szökőkutak kétségtelenül különleges dekorációs elemnek számítanak, különálló formában vagy kerti tóba építve is igazán pompás látványelem válik belőlük. Egy kis odafigyeléssel, gondos válogatással ki lehet kerülni a túldíszítettség csapdáját, és olyan környezetet lehet kialakítani, ami ízléses és dekoratív egyben.

A szökőkutak és csobogók nemcsak a szemnek nyújtanak kellemes és vonzó képet, de a lelket is gyönyörködtetik. Ez a szökőkút hangjára vezethető vissza, a halk, ütemes csobogás megnyugtató, lazító hatással van az emberre. Nagyszerű stresszoldás kiülni a szökőkút közelébe, a teraszra vagy a kertbe, és csak hallgatni a vizet.

A szökőkutak, csobogók készen kaphatóak vagy szakember segítségével alkatrészenként is összeállíthatóak, megépíthetőek. Az egyik legfontosabb alkatrész a szökőkút szivattyú.

A szökőkút szivattyú nélkül a víz csak állóvíz maradna és nem történne semmi, elmaradna a lényeg. A szivattyú feladata, hogy a vizet keringesse, és a magasba emelje. A készülék kiválasztása számos tényező függvénye. Elsősorban attól függ, hogy milyen teljesítményű modellre van szükségünk. Nem mindegy továbbá, hogy mekkora mennyiségű vizet kell forgatnia a szökőkút szivattyúnak, és milyen magasra szeretnénk a vízsugarat mozgatni. A fogyasztás és a modell élettartama szintén a legfontosabb szempontok között szerepel.

Amennyiben azt tervezi, hogy saját szökőkutat, illetve csobogót szeretne telepíttetni otthonába, akkor szüksége lesz ehhez egy megbízható szökőkút szivattyúra is. Forduljon bizalommal cégünkhöz, és vásárolja meg webáruházunkból a tökéletes, igényeinek megfelelő szökőkút szivattyút! Kedvező árakkal, nagy szökőkút szivattyú választékkal, rugalmas szolgáltatásokkal várjuk! Felmerülő kérdéseivel keresse fel bátran szakértőinket közzétett elérhetőségeink egyikén!