Kerti tartozék webáruházunk a nap 24 órájában online elérhető!

+3629744068 | info@tavacska.com

Kerti tó tartozékok, tófóliák és kerti kiegészítők szerszámok, díszítő elemek webáruháza!

Blog
2022.01.19 13:17

Tóporszívó: a kerti tó manuális tisztításához

Tóporszívó: a kerti tó manuális tisztításához

Tóporszívóval egyszerű és gyors a kerti tó kitakarítása, a végeredmény pedig egy csillogóan tiszta vizű kis oázis a kertben!

A kerti tó karbantartása sokféleképpen megoldható, de egy biztos: valamilyen szinten és módon szükség van a víz, illetve a meder tisztítására. Vannak, akik egy kényes egyensúlyt állítanak be a betelepített növények és állatok segítségével, ám ez komoly hozzáértést és folyamatos felügyeletet igényel, és sajnos elég egy apró probléma ahhoz, hogy ez a kényes egyensúly mindörökre felboruljon. A manuális tisztításhoz többféle berendezés is megvásárolható, így például a víz szűrését és levegőztetését végző tószűrők, ám ezek nem oldják meg a nagyobb méretű szennyeződések eltávolítását - erre a tóporszívót érdemes bevetni.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a tóporszívók iránt, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!