Kerti tartozék webáruházunk a nap 24 órájában online elérhető!

+ | info@tavacska.com

Kerti tó tartozékok, tófóliák és kerti kiegészítők szerszámok, díszítő elemek webáruháza!

Blog
2021.07.21 10:52

Tószűrő: a víz tisztaságának záloga

Tószűrő: a víz tisztaságának záloga

Tószűrők többféle változatban, kiváló minőségben és kedvező áron - gondoskodjon hatékonyan a kerti tó vizének tisztaságáról!

tószűrő a kerti tóban előforduló szennyeződések, így például a halak salakanyagainak, valamint az elszaporodó algafajtáknak részleges, vagy teljes eltávolítása. Amennyiben a tóba telepített növények, illetve az egyéb, természetes folyamatok nem képesek megtisztítani a kerti tó vizét, akkor tószűrőre van szükség, ami az előre meghatározott minőségűvé tudja változtatni a víz minőségét. Maga a szűrő mechanikai, illetve biológiai lehet, de a legtöbb típus párhuzamosan alkalmazza mindkettőt. Az előbbi a nagyobb méretű szennyeződéseket szűri ki a vízből, az utóbbi pedig a salakanyagok káros vegyületeit bontja le. Fontos, hogy a tószűrőt tavasztól őszig folyamatosan működtetni kell!

Ha tószűrőre lenne szüksége, tekintse meg webáruházunk kínálatát, válasszon, majd rendeljen mindössze néhány kattintással, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!