Kerti tartozék webáruházunk a nap 24 órájában online elérhető!

H-P  9:00-15:00  +36(29)744 068info[kukac]tavacska.com

Kerti tó tartozékok, tófóliák és kerti kiegészítők szerszámok, díszítő elemek webáruháza!

Csobogó szett

Kül- és beltéri csobogót, kiegészítőt keres? Nézzen körül oldalunkon!


25termék
 
25termék

A kerti csobogók utánozhatatlan hangulata

kerti csobogók Amikor elkezdjük tervezni a kertünket, számtalan lehetőségünk van, hogy ízlésünknek megfelelően alakítsuk ki azt a teret, ahol végre zavartalanul élvezhetjük a természet egy darabkáját. A bokrok, cserjék, díszfák és színpompás virágok manapság már alapelemei minden kertnek, de a díszfüvek, gyógy- és fűszernövények is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A kerti bútorok sem hiányozhatnak, ahogyan a világítás sem: fényfüzérek, lampionok. Sokan döntenek saját kerti tavacska kialakítása mellett is, díszhalakkal és vízinövényekkel, ám ez roppant helyigényes, a téliesítése pedig nem egyszerű feladat. Akinek nem áll rendelkezésére ekkora szabad terület az udvarán, vagy nem akar ekkora volumenű befektetést, annak sem kell lemondania a víz adta különleges hangulatról: tökéletes megoldás a kerti csobogó!

A kerti csobogó varázslatos hangulatot ad a kertnek, oázissá varázsolja azt, ugyanis a víz jelenlétének relaxációs hatása van, megtölti élettel és energiával a környezetét, harmóniát és nyugalmat nyújt testnek és léleknek egyaránt. Nem véletlenül használják a víz csobogásának hangját előszeretettel a relaxációs hanglemezeken.

Amikor vízköpőkről beszélünk, legtöbbször a középkori vízköpők jutnak eszünkbe, az izgalmas legendáik, a részletesen megmunkált kőarcok, akik az ereszcsatornákról néznek le ránk. Manapság már nem kell ilyen alakokban gondolkodnunk; a kerti csobogók egészen mások. Jelentős méret- és alakbeli átalakuláson mentek keresztül: a legelterjedtebbek a minimalista, egyszerű, letisztult alakzatok, mint a hasáb, vagy a gömb, de sok helyen találkozhatunk korsóból vizet öntő emberi alakokkal is. Komplett kerti csobogó készleteket is lehet már kapni, amik tartalmazzák a működtetéshez szükséges szivattyút és LED-es világítást. Gyakran mini vízesést formáznak olyannyira élethűen, hogy a tulajdonos egy másik helyen érezheti magát, amint kilép a házából.

Ha Ön is úgy döntött, hogy kerti csobogót vásárol, vagy a már meglévőhöz keres alkatrészt, kínálatunkban minden szükséges kiegészítőt megtalál medence-takaró falaktól a tisztító folyadékokig! Kérdése van? Keressen minket elérhetőségeinken!