Kerti tartozék webáruházunk a nap 24 órájában online elérhető!

H-P  9:00-15:00  +36(29)744 068info[kukac]tavacska.com

Kerti tó tartozékok, tófóliák és kerti kiegészítők szerszámok, díszítő elemek webáruháza!

Spotrmaster CRF Balanced 25 kg
Spotrmaster CRF Balanced 25 kg
30 388 Ft

Spotrmaster CRF Balanced 25 kg

Kiegyensúlyozott összetétel,magnéziummal és vassal. Tavasztól őszig használható a talajvizsgálat és a gyep igénybevétele szerint.Ha a talaj káliumszolgáltató képessége alacsonyabb. Dózisa: 200-300 kg/ha 

A szemcsék egy része nem burkolt, így a fű számára azonnal felvehető tápanyagforrást nyújt.

30 388 Ft
Részletek

A Sportsmaster CRF 18+0+17+2MgO+Fe (Balanced) 2-3 hónapos hatástartamú granulált összetett műtrágya az egyenletes fejlődés érdekében. A szemcsék egy része nem burkolt, így a fű számára azonnal felvehető tápanyagforrást nyújt.

A Sportsmaster CRF 18+0+17+2MgO+Fe (Balanced) műtrágya az ICL szabadalmazott Poly-S és PACE burkolási technológiájával készült. Foszforral kiegészített kiegyensúlyozott NK-összetételű műtrágya, amely a tavaszi és a nyári hónapokban használható. Vas- és magnéziumtartalma élénkebbé teszi a gyep színét, elfedi a stressztüneteket.

Sportsmaster Balance összetétele:

  • N: 18 %
  • P: 0 %
  • K: 17 %
  • Mg: 3 %
  • Fe: 0,5 %

Sportsmaster Balanced dózisa:

  • 30 g/m2

Sportsmaster Balanced felhasználása:

Száraz gyepfelületre juttassa ki. Kiszórás után öntözze be a területet, ha a kiszórás után 2 napig nem esik csapadék, hogy a műtrágyaszemcsék könnyebben a fű tövéhez jussanak, illetve elsimuljanak a taposás nyomai.

A kiszórást gyepszellőztetés (lyuggatás és/vagy hasogatás) után végezze el, hogy megelőzze a műtrágyaszemcsék roncsolódását. Fagyos és aszályos időszakban ne használja a készítményt. Hagyja, hogy a szemcsék tökéletesen eloszlódjanak a területen.

Amennyiben a készítmény térkövezett, betonozott felületre vagy ruhára szóródik, azonnal mossa le, mert vastartalma elszíneződést okoz.

Vasat tartalmaz: Ne alkalmazza a terméket, amennyiben kapcsolatba kerülhet betonnal, márvánnyal, kővel, textíliával, úszómedencével. Ha térkőre, betonra, ruhára kerülne, seperje le azonnal, mivel a termék elszíneződést okozhat.

Adatok
Gyártó:
ICL
A kiszállítás várható napja:
2024.05.06
Cikkszám:
70533
Tömeg:
25 kg/db
Kiegészítő termékek