Kerti tartozék webáruházunk a nap 24 órájában online elérhető!

H-P  9:00-15:00  +36(29)744 068info[kukac]tavacska.com

Kerti tó tartozékok, tófóliák és kerti kiegészítők szerszámok, díszítő elemek webáruháza!

Spotrmaster CRF High N gyepműtrágya
Spotrmaster CRF High N gyepműtrágya
33 278 Ft

Spotrmaster CRF High N gyepműtrágya

A Sportsmaster CRF 26+05+11+2MgO+me (High N) az ICL szabadalmazott Poly-S és PACE burkolási technológiájával készült. A legelső tavaszi műtrágyázásra alkalmas szabályozott feltáródású műtrágya.
Magas nitrogéntartalmának köszönhetően alacsony hőmérsékleten is gyors zöldítő hatású. A fejlődési időszak elején egészséges, kiegyensúlyozott fejlődést tesz lehetővé. Megemelt magnéziumtartalma élénkebbé teszi a gyep színét.

A legelső tavaszi műtrágyázásra alkalmas szabályozott feltáródású műtrágya
Magas nitrogéntartalmának köszönhetően alacsony hőmérsékleten is gyors zöldítő hatású
Egészséges, kiegyensúlyozott fejlődést tesz lehetővé a fejlődési időszak elején
Megemelt magnéziumtartalma élénkebbé teszi a gyep színét

Száraz gyepfelületre juttassa ki. Kiszórás után öntözze be a területet, hogy a műtrágyaszemcsék könnyebben a fű tövéhez jussanak, illetve elsimuljanak a taposás nyomai. A kiszórást gyepszellőztetés (lyuggatás és /vagy hasogatás) után végezze el, hogy megelőzze a műtrágyaszemcsék roncsolódását. Fagyos és aszályos időszakban ne használja a készítményt. Hagyja, hogy a szemcsék tökéletesen eloszlódjanak a területen. Amennyiben a készítmény térkövezett, betonozott felületre, vagy ruhára stb. szóródik, azonnal mossa le, mert elszíneződést okozhat. Vasat tartalmaz:
Ne alkalmazza a terméket, amennyiben kapcsolatba kerülhet betonnal, márvánnyal, kővel, textíliával, úszómedencével stb. - Ha térkőre, betonra, ruhára stb. kerülne, seperje le azonnal, mivel a termék elszíneződést okozhat. Így is ismerheti: Everris Sportmaster High N 2 3 hó 25 kg, EverrisSportmasterHighN23hó25kg, Everris Sportmaster High N 2 3hó 25kg, EverrisSportmasterHighN2-3hó25kg, Everris Sportmaster High N 2-3hó 25 kg
33 278 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Gyártó:
ICL
A kiszállítás várható napja:
2024.05.03
Cikkszám:
70530
Tömeg:
25 kg/db