Kerti tartozék webáruházunk a nap 24 órájában online elérhető!

H-P  9:00-15:00  +36(29)744 068 +36709461727 info[kukac]tavacska.com

Kerti tó tartozékok, tófóliák és kerti kiegészítők szerszámok, díszítő elemek webáruháza!

Clear Control 25 nyomás alatti szűrő 9 wattos UVC-vel
Clear Control 25 nyomás alatti szűrő 9 wattos UVC-vel
108 175 Ft

Clear Control 25 nyomás alatti szűrő 9 wattos UVC-vel

A szűrő minden tó szíve és lelke, folyamatos működés mellett a tó lakói egészséges, veszélyes méreganyagoktól mentes életet élvezhetnek. Ha szökőkutat, vízesést vagy patakot szeretne telepíteni, fontos, hogy a tó vize kristálytiszta legyen és maradjon. A Clear Control nyomásszűrők ellenállnak a nagy nyomásnak , és a víz áthidalja a szűrő utáni magasságkülönbséget. A szűrőt nagyon könnyű felszerelni és tisztítani.

  • A nyomásszűrő kompakt és erős 1,5 bar-ig
  • Többállású szelep több funkcióhoz
  • Az UV-C lámpa elpusztítja a zöld lebegő algákat és a baktériumokat
  • A japán szőnyeg eltávolítja a durva szennyeződésrészecskéket
  • Az aktív szűrőszén felszívja a finom szennyeződésrészecskéket
  • Lávaszemcse a kiváló biológiai szűrésért
  • Opció: fűtőelem a szűrőben
  • Opció: komplett készlet tószivattyúval és tömlővel

Clear Control 25 nyomás alatti szűrő 9 wattos UVC-vel

Alkalmas 10000 liternyi tóvízhez is

A Clear Control nyomás szűrők magas nyomáson működnek: ideálisak egy vízeséshez is. Az egyedülálló csapja 7 féle helyzetbe állítható. Egyszerű tisztítása sodrás funkcióval történik. Belső tófűtő rendszere opcionális télen. Szűrés halakkal: 5m3, Szűrés halak nélkül: 10m3, Koi tóhoz: 2,5m3

108 175 Ft
Részletek

A többállású szelep helyzetei:

 

A Velda Clear Control nyomásszűrője a baktériumok szaporodásának kiemelkedő közege, így a lebegő szennyeződések lebontása nagyon hatékony. A Clear Control nyomásszűrő felszerelésével tisztábbá és egészségesebbé teheti tavát. A Clear Control nyomásszűrőket számos funkcióval látták el:

  1. Visszamosás . Ez a pozíció a rács alatti szennyeződések lemosására szolgál. Erre akkor lehet szükség, ha a rács alatt durva szennyeződés részecskék gyűlnek össze, aminek következtében a kapacitás csökken (lásd szennyeződésjelző). A víz most fentről lefelé folyik, ami lehetővé teszi a szennyeződések lemosását.
  2. Ne használja tavakhoz.
  3. Tó lefolyó . Ez a helyzet a tó szükség esetén ürítésére és a szelepben lévő szennyeződések lemosására szolgál. Ebből a célból tömlőt kell csatlakoztatni a hulladékkifolyóhoz.
  4. Szűrés . A víz az előkamrán keresztül az alsó rostélyhoz, a szűrőanyagokon keresztül pedig a kifolyóhoz folyik.
  5. Állj meg . A szűrő nem engedi át a vizet (először kapcsolja ki a szivattyút). Ezt a pozíciót a tószivattyú tisztításakor használjuk, miközben a szűrő továbbra is tele van vízzel. A szivattyú tisztítása után a szelep ismét szűrési helyzetbe kerül.
  6. Bypass . Ez a gyógyszeres helyzet. Ebben az esetben a víz nem folyik át a szűrőanyagon, így a gyógyszer a vízben marad. A gyógyszeres időszak után azonban a szűrőanyagot le kell öblíteni.
  7. Tél . Ebben a helyzetben a szelepmechanizmus felszabadul a nyomás alól, ha a szűrőt nem használják. Ezt a pozíciót a szűrő biztonságos tárolására használják, például télen. A Clear Controlba egy 300 wattos Velda Pond Heater szerelhető fel.

Könnyű telepítés

Csatlakoztassa a szűrőt egy piszkosvíz-/tószivattyúhoz a tóvíz keringetéséhez. Szűrőtömlővel csatlakoztassa a szivattyú kimenetét a szűrő beömlőnyílásához. Csatlakoztasson egy második tömlőt a szűrő kimenetéhez, hogy visszaáramoljon a tóba. Helyezze a szűrőt a tó mellé, és engedje le a szivattyút víz alá. Kapcsolja be az UV-C lámpát és a szivattyút úgy, hogy dugja be őket. 

Adatok
Szűrés halakkal:
1-5 m3
Szűrés halak nélkül:
5-10 m3
Szűrő szett:
Nem
Koi tóhoz:
1-5 m3
Garancia:
2 év
Gyártó:
Velda
A kiszállítás várható napja:
2024.03.26
Tó szűrő választó:
0-10 m3 tó ig
Cikkszám:
126310
Tömeg:
15 kg/db
Kiegészítő termékek