Kerti tartozék webáruházunk a nap 24 órájában online elérhető!

H-P  9:00-15:00  +36(29)744 068info[kukac]tavacska.com

Kerti tó tartozékok, tófóliák és kerti kiegészítők szerszámok, díszítő elemek webáruháza!

Poolmax TP  75 pumpa medence szivattyú
Poolmax TP 75 pumpa medence szivattyú
85 236 Ft

Poolmax TP 75 pumpa medence szivattyú

Az Ubbink több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a hidraulika területén. Szűrők, szivattyúk, sorozatát fejlesztette ki, kifejezetten az uszoda technika területén

A Poolmax® szivattyúk minőségét - mindegyik modelljét - független laboratórium vizsgálta és tanúsította. Így a Poolmax szivattyúk természetesen megfelelnek a jelenlegi előírásoknak, "TÜV-GS" pecséttel rendelkeznek, valamint az új RoHS irányelveket is kielégíti. Minden Poolmax szivattyú kiegészítő kábellel rendelkezik, pl. időzítő kapcsoló használatához. A kábelt csak engedéllyel rendelkező villanyszerelő kötheti a hálózatba!

 

A szivattyúkat úgy tervezték, hogy illeszkedjen a medencerendszerekhez, pl.: szűrőegység

• A nem kívánt zaj és rezgések elkerülése érdekében a szivattyút vízszintesen kell felszerelni, és csavarokkal rögzített, szilárd alapra kell rögzíteni.

• Telepítés: a szivattyút a medence közelében kell elhelyezni. Hagyjon helyet a szivattyúegység alatt az ellenőrzés és karbantartás céljából. A szivattyút 30 mA alatti földzárlati árammal rendelkező megszakítóval kell felszerelni.

• A Poolmax szivattyúkat a talajszint alá is lehet telepíteni (aknába). Ebben az esetben elengedhetetlen a földalatti akna vízelvezetése, hogy elkerüljük az árvízveszélyt. Az akna szellőzéséről is gondoskodni kell!

(különösen heves esőzések esetén), ami garanciás feltétel.

• A szivattyú szívócsöve nem lehet kisebb, mint a nyomócső. Minden csőnek légmentesnek kell lennie.

A szivattyú csatlakozásokat teflonszalaggal kell lezárni. A szivattyú csatlakozásoknak elég szorosnak kell lenniük a vízmentes csatlakozás biztosításához. A túlzott meghúzás szükségtelen és károsíthatja a szivattyút.

• A csövek súlyát tehermentesíteni kell, a szivattyú nem veheti fel azokat.

85 236 Ft
Részletek

Adatok
Gyártó:
Ubbink
A kiszállítás várható napja:
2024.06.25
Cikkszám:
7504397
Tömeg:
5 kg/db
Kiegészítő termékek