Kerti tartozék webáruházunk a nap 24 órájában online elérhető!

H-P  9:00-15:00  +36(29)744 068 +36709461727 info[kukac]tavacska.com

Kerti tó tartozékok, tófóliák és kerti kiegészítők szerszámok, díszítő elemek webáruháza!

Landscaper Pro New Grass 5 kg
Landscaper Pro New Grass 5 kg
10 459 Ft

Landscaper Pro New Grass 5 kg

Fűmagvetéshez, gyepszőnyegfektetéshez ajánlott gyepműtrágya. A magas foszfortartalom a gyökerek képződését, a gyorsan oldódó nitrogén a növekedés indulását segíti.

A Landscaper Pro New Grass Gyepstarter a megfelelő választás új gyepfelület kialakításához a csíranövény kiegyensúlyozott fejlődésének elősegítése céljára. Meglévő gyepek felülvetésénél az egyenletes tápanyag-eloszlásnak köszönhetően a fiatal növény érzékeny gyökerei nem sérülnek.

Javasolt alkalmazási időszak: márciustól szeptemberig.
Javasolt dózis: 35 g/m2, egy zsák 420 m2-re elegendő.

10 459 Ft
Részletek

A Landscaper Pro New Grass gyeptelepítéshez ajánlott starter műtrágya a csíranövény kiegyensúlyozott fejlődésének elősegítése érdekében. Meglévő gyepek felülvetésénél az egyenletes tápanyag-eloszlásnak köszönhetően a fiatal növény érzékeny gyökerei nem sérülnek. Az apró szemcséknek köszönhetően egyenletes tápanyageloszlást tesz lehetővé. A szabályozott tápanyag-feltáródásnak köszönhetően nincs perzselésveszély. A Poly-S technológiának köszönhetően a  burkolt műtrágyaszemcsékben a nitrogént körülvevő belső kéntartalmú réteg a kórokozók elleni védelemben játszik nagy szerepet, amelyet második rétegként egy biológiailag lebomló polimer membránréteg vesz körül. Az egyik legkörnyezetkímélőbb gyártási technológia. A talajnedvesség a membránrétegbe való beáramlását követően a nitrogén feltáródás megkezdődik függetlenül a talajhőmérséklet vagy a talaj nedvességtartalmának változásától, így rövid idő alatt sűrű gyep fejlődik meleg és nedves, hűvös és száraz éghajlati körülmények között egyaránt. Hatástartam: 3 hónap.

Összetétel:

  • N (nitrogén): 20 %
  • P (foszfor): 20 %
  • K (kálium): 8 %

 

Landscaper Pro New Grass felhasználása:

  • Javasolt alkalmazási időszak: március-szeptember
  • Szemcseméret: 0,7-1,4 mm
  • Burkolás: 100% burkolt (mini Poly-S)
  • Javasolt dózis: 35 g/m2
  • 15 kg-os zsák körülbelül 400-450 m2 területre elegendő
  • Hatástartam: 3 hónap

A műtrágyát száraz lombfelületre juttassa ki. Kiszórás után öntözze be a területet, hogy a műtrágyaszemcsék a fű tövéhez tapadjanak. Fagyos vagy aszályos időszakban ne alkalmazza. Gyepszellőztetés esetén a műtrágyát a gyepszellőztető gép után használja, hogy megkímélje a műtrágyaszemcséket a roncsolódást

Adatok
Gyártó:
ICL
A kiszállítás várható napja:
2024.03.07
Cikkszám:
70480
Tömeg:
5 kg/db
Kiegészítő termékek