Kerti tartozék webáruházunk a nap 24 órájában online elérhető!

H-P  9:00-15:00  +36(29)744 068info[kukac]tavacska.com

Kerti tó tartozékok, tófóliák és kerti kiegészítők szerszámok, díszítő elemek webáruháza!

Vakondriasztó Solar mini 2 db/cs, max 400 m2
Vakondriasztó Solar mini 2 db/cs, max 400 m2
15 875 Ft

Vakondriasztó Solar mini 2 db/cs, max 400 m2

Napelemmel működő solar mini vakondriasztó készülék, max. 400 m2 terület levédésére alkalmas vakondriasztó készülék.2db/csomag

15 875 Ft
Részletek

A Mini Solar vakondriasztó napelemmel működik. Egy újratölthető akkumulátor gyűjti be az energiát a készülék éjszakai működtetéséhez. Amikor az akkumulátor teljesen fel van töltve, elegendő teljesítményt nyújt a félhomály ideje alatt is, így éjjel-nappal folyamatos védelmet biztosít.

Hanghullámokat és rezgéseket használ a kártékony vakondfélék, pockok ellen. Működési elve, hogy  a hanghullámok irritálják az állatokat, veszélyérzetet keltenek és a hatóterület elhagyására kényszerítik őket.

A készülék 30 másodpercenként, 3 másodpercig, olyan hangjelet bocsát ki, amely rezgéseket kelt a talajban.

Átlagosan 400 négyzetméter terület védelmére alkalmas. Minden irányba hat az általa kibocsátott rezgés, ultrahang. Kerülje az akadályokat a telepítésénél (fák, kövek, stb.), kemény felületeken a készülék által kibocsátott hangok nem hatolnak át, azok blokkolják.

Működésénél vegye figyelembe, hogy a készülék nem működik olyan területeken, ahol a talaj homokos vagy nedves, mert a hullámok nehezen terjednek ezekben a talajtípusokban. A termék hatékony használata érdekében javasoljuk, hogy nagy kiterjedésű védendő területek esetén 30 méterenként helyezzen el egy készüléket.

Műszaki jellemzők:

Energiaellátás: napelemmel töltött Ni-CD elem.

Frekvencia: 400 HZ

Megjegyzések: A készülék használata előtt ellenőrizze a talaj (felületének) állapotát. A talaj sűrűsége nagymértékben befolyásolja a hatékonyságát. A fagyott, nedves vagy vízzel telített talajban nem a megfelelő hatékonysággal fog működni. Minél szilárdabb és szárazabb a talaj, annál hatékonyabb a készülék. A homok, a gyökerek és a kövek negatívan befolyásolják a berendezés hatékonyságát, homokos talajban az ultrahang nehezebben terjed, az akadályok pedig blokkolják a készüléket. 

A csomag 2 darab készüléket tartalmaz.

Adatok
Gyártó:
Weitech
Cikkszám:
WK2015
Tömeg:
500 g/db
Kiegészítő termékek