Kerti tartozék webáruházunk a nap 24 órájában online elérhető!

H-P  9:00-15:00  +36(29)744 068info[kukac]tavacska.com

Kerti tó tartozékok, tófóliák és kerti kiegészítők szerszámok, díszítő elemek webáruháza!

Ultrahangos riasztó 200 m2/kutya, macska róka, nyest, gém riasztására /elemmel vagy adapterről  működik/ IP54 /
Ultrahangos riasztó 200 m2/kutya, macska róka, nyest, gém riasztására /elemmel vagy adapterről működik/ IP54 /
25 568 Ft

Ultrahangos riasztó 200 m2/kutya, macska róka, nyest, gém riasztására /elemmel vagy adapterről működik/ IP54 /

Ajánlott: macska, nyest, kutya, róka, vadak elriasztására.
Terület védelem: 200 m2 területre.
7 változtatható ultrahang frekvencia.
Infraérzékelés 90o szögben, 15m-ig érzékel.
Hálózati adapterről és elemmel is működtethető. (Nem tartozéka)
Érzékeléskor villanófény kapcsolható.

4 db góliát elem szükséges a működtetéséhez (elem élettartama 2-4 hónap, bekapcsolás függvényében). Az elemek és az adapter nem tartozik a termékhez, de külön webáruházunkban megvásárolhatók! Továbbá nem tartozéka a kihelyező tartórész, ami megkönnyíti a kihelyezést!
25 568 Ft
Részletek
WK0054 – Garden Protector 4

A készülék mozgásérzékelője mozgásra automatikusan aktiválódik és egy speciális hangjelet bocsát ki – ennek frekvenciája a beállítástól függ. A macskák, nyestek, kutyák, rókák, stb. az időközönkénti kibocsátott hangjelzés következtében elhagyják az adott területet. Független laboratóriumi tesztek bizonyítják a készülék hatékonyságát.


Működtetés / energiaforrás:
A Garden Protector 4 db. góliát ″D” elemmel működik, vagy csatlakoztatható hozzá adapter is. (nem tartozékaik) Amennyiben az elem használatát választja, távolítsa el a hátlapot. Helyezze bele a négy elemet, ahogy az ábra mutatja. A hátlapot a nyilak irányában csúsztassa vissza. Az elemek élettartama a működésbe lépések számától függ. Jó minőségű elemek esetében 2-4 hét.


A megfelelő frekvencia kiválasztása / beállítása.
Válassza ki az elriasztani kívánt állatot a hátlapon található beállítások segítségével. Tekerje a gombot a készülék elején a kiválasztott pozícióba. Az infravörös érzékelő automatikusan érzékeli a mozgást, és kb. 7 másodpercig bocsát ki ultrahangot, majd ezután 4 másodpercre inaktív állapotba lép (nem bocsájt ki hangot). Ha a mozgás folytatódik, a kör újraindul. Az idősebb állatoknak (mint az idősebb embereknek is) lehet rosszabb a hallása. Ha észreveszi, hogy a megcélzott állat nem reagál a Garden Protector 4 készülék működésére, javasoljuk, hogy csökkentse a frekvenciát azáltal, hogy beállítja az egységet egy magasabb pozícióba.


Vaku funkció / LED működésjelző világítás:
A Garden Protector 4 működése közben a mozgásérzékelő mögött LED világítással jelzi a bekapcsolást a riasztás ideje alatt. A készülékbe beépítésre került egy nagy teljesítményű “vaku” ami 5 alkalommal villan fel a 7 másodperces riasztási idő alatt. A vaku funkció opcionálisan kikapcsolható. Megjegyzés: Amennyiben a készüléket elemmel üzemeltetjük, az elemek élettartamát akár 30-40% -kal is csökkentheti a vaku világítás működtetése.


A készülék elhelyezése:
A készüléket 15-30 cm-re kell elhelyezni a földtől, az elriasztani kívánt állat nagyságától függően. Bizonyosodjon meg, hogy nincsenek akadályok a Garden Protector és a védeni kívánt terület között, ezáltal biztosítva a szabad érzékelést. Amennyiben a védeni kívánt terület meghaladja a készülék hatókörzetét úgy akár több készülék elhelyezése lehet szükséges.
Adatok
Gyártó:
Weitech
A kiszállítás várható napja:
2024.06.25
Cikkszám:
WK0054
Tömeg:
500 g/db
Kiegészítő termékek