Kerti tartozék webáruházunk a nap 24 órájában online elérhető!

H-P  9:00-15:00  +36(29)744 068info[kukac]tavacska.com

Kerti tó tartozékok, tófóliák és kerti kiegészítők szerszámok, díszítő elemek webáruháza!

INZECTO szimpla szúnyogírtó csapda-1csapda/doboz

INZECTO SZÚNYOGIRTÓ CSAPDA

A hagyományos szúnyogirtási módszerek rövidtávon sikert kínálnak, de hosszú távon
kudarcot vallanak. A szúnyogok „permetezése” megöli a felnőtt Egyedeket, amelyek
valószínűleg már több ezer tojást raktak le, és csak néhány csepp esőre van szükség egy új szúnyograj kikeléséhez.
A nőstény szúnyog petéit víz közelében (körülbelül 200 méteres körzetében) helyezi el, a lárvák neveléséhez akár kis mennyiségű pangó vízfelület, egy pocsolya is elegendő. A nem túl jól repülő szúnyogok, képtelenek nagyobb távolságok megtételére és ezért a kertjében található szúnyogok nagy valószínűséggel ott is keltek ki a tojásaikból.


Biztonságos
A csapda szabadalmaztatott, bizonyítottan biztonságos a környezet számára, nem jelent veszélyt más élő szervezetekre és ezzel egyidejűleg védi az ökoszisztémát. Hatékony és környezetbarát megoldást kínál a szúnyogok tudományos alapú visszaszorítására.


Egyszerű alkalmazás
Egyszerűen, víz hozzáadásával aktiválható, színével, formájával és illatával bevonzza a nőstény szúnyogokat tojásrakásra, majd a csapdával érintkezve megöli a felnőtt Egyedeket és a kikelő lárváikat is, így meggátolja a szúnyogpopuláció növekedését.
Három hónapos védelmet biztosít és segítséget nyújt a tigrisszúnyogok által terjesztett Nyugat-nílusi vírus, a sárgaláz vírus, az agyvelőgyulladás, a dengue -láz, a Chikungunya-láz, a Zika-vírus, valamint számos fonalféreg és még sok más betegség terjedésének megelőzésében.


Hatásmechanizmusa
A csapda belseje a rovarirtó szerek mikró dózisával van bevonva. Érintkezéskor elpusztítja a felnőtt Egyedeket és lárváikat. Csak vizet kell beletölteni.
Használatának előnyei:
- Hatékonysága hosszabb ideig tart bármely egyéb kártevőirtó kezelésnél.
- Alkalmasabb a hosszú távú megelőző kezelésre, mert a permetezéssel ellentétben a szúnyog felnőtt egyedei mellett a lárvákat is egyidejűleg elpusztítja.
4 796 Ft
Adatok
A kiszállítás várható napja:
2024.05.03
Cikkszám:
5432491
Tömeg:
500 g/db
Kiegészítő termékek