Kerti tartozék webáruházunk a nap 24 órájában online elérhető!

H-P  9:00-15:00  +36(29)744 068 +36709461727 info[kukac]tavacska.com

Kerti tó tartozékok, tófóliák és kerti kiegészítők szerszámok, díszítő elemek webáruháza!

Átfolyós szűrők

45termék
 
45termék

Átfolyós szűrő: a víz tisztasága a legfontosabb!

Átfolyós szűrőkÁtfolyós szűrők széles választékban, többféle teljesítménnyel, kedvező áron és kiváló minőségben, online vásárlási lehetőséggel!

Egy tó nem csupán állóvíz, hanem egy komplett ökológiai rendszer, amiben minden mindennel összefügg, és kényes egyensúly teszi lehetővé, hogy az élet fejlődhessen, illetve egyáltalán megélhessen benne. Egy mesterséges tó esetében ez már korántsem evidens, sőt, az esetek többségében több komponens is hiányzik a teljes egészhez. Ezt az embernek kell pótolnia, így például a víz tisztítását nem bízhatjuk a természetre, hanem nekünk kell megoldani, hogy a kerti tó élettér is lehessen, ne csak egy kisebb víztömeg. Az átfolyós szűrők ebben nyújtanak hathatós segítséget.

Amennyiben átfolyós szűrőt szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat! Webáruházunkban többféle átfolyós szűrő közül választhatja ki a kert tava számára leginkább megfelelőt, és egyszerűen, kényelmesen rendelheti meg azt csupán néhány kattintással. Ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!