Super Cat vakondcsapda guillotine

Cikkszám: 1551000
Super Cat vakondcsapda guillotine

Super Cat vakondcsapda guillotine

Cikkszám: 1551000
5 405 Ft

SuperCat vakoncsapda guillotine
Könnyen telepíthető
Gyors kíméletes.
Csendes.
Hatékony.

A vole csapdázó tartozékkészlet külön kapható,  amely  egy alagút helymeghatározó szondát és egy 6 cm-es lyukvágót tartalmaz.

Alagút-munka megtalálása két földdomb és / vagy látható alagútnyílás közötti vonalon, mivel valószínű, hogy összekötő alagút van. Tolja a szondát a  földbe  sok helyen, és amikor a szonda hirtelen nagyon könnyen a földbe csúszik, akkor egy alagutat talál. Ideális esetben a csapdát ott kell elhelyezni, ahol az alagút egyenes és vízszintes. Tehát ellenőrizze, hogy a tartózkodási helye ideális-e, ha előtte és mögötte tapogat, mint az összekötő alagút.

A 6 cm-es furatvágó segítségével, csavarással, vágjon le egy szép függőleges lyukat az alagútba,  plusz további 2 cm-  t az alagút padlójába. Óvatosan emelje ki a laza talajt az alagútból, vagy tolja laposan az alagút padlójába.

Helyezze be a csapdát a furatba, és óvatosan húzza felfelé a rugós fogantyút. Ebben a helyzetben rögzül. Győződjön meg arról, hogy a csapdanyílások   az alagúttal azonos irányban futnak .

Szétszórja a laza leveleket vagy a füvet a csapda körül, hogy elzárja a huzatot és a fényt.  csapda most cselekvésre áll . Legkésőbb másnap ellenőrizze a csapdát. Gyakran  csak néhány óra alatt fog .