Kerti tartozék webáruházunk a nap 24 órájában online elérhető!

+3629744068 | info@tavacska.com

Kerti tó tartozékok, tófóliák és kerti kiegészítők szerszámok, díszítő elemek webáruháza!

Super cat vakondfogó
Super cat vakondfogó
9 678 Ft

Super cat vakondfogó

Rendkívül hatékony vakond-ill. pocokfogó csapda

Swissinno Super Cat vakondfogó telepítése: 

A vakondcsapda telepítése nagyon egyszerű, de erős szerkezete miatt óvatosan kell eljárni.

Elsőként határozd meg a vakond járatát a föld alatt. A vakondtúrás közelében egy botot szurkálj a földbe, és ahol a bot ellenállás nélkül behatol, ott található a járat. Itt fúrj egy lyukat a földbe, keresztezve az alagutat. Ha benyúlsz a lyukba, kitapinthatod, merre halad az alagút.

A fúrt lyukba lazán tölts egy kevés földet, majd helyezd bele a csapdát úgy, hogy a lábai a járat vonalába essenek. Élesítsd a csapdát a föld feletti részének felhúzásábal. Még egy kis földet lazán szórj köré, hogy az alagútba ne jusson fény.

Máris készen áll bevetésre a Super Cat vakondcsapdád, melynek két föld feletti "szárnya" jelezni fogja, ha kapás van.

Amikor a vakond a járatban közlekedik, gyakran tol maga előtt földet. A legtöbb csapda már a föld által kifejtett nyomást is érzékeli, lecsap, ezzel azonban csak a vakond orra előtt csap le. Ennek a csapdának az a fő előnye, hogy csak a vakond érkezésekor reagál.

 

 

Figyelem: a vakond Magyarországon védett állat. Csak olyan országban használható, ahol nincs védettsége. Magyarországon való alkalmazásából okozott kárra nem vállalunk felelősséget. Magyarországi felhasználásától a webáruház elzárkózik! 

9 678 Ft
Adatok
Cikkszám:
1234000
Tömeg:
500 g/db
Kiegészítő termékek