Kerti tartozék webáruházunk a nap 24 órájában online elérhető!

+3629744068 | info@tavacska.com

Kerti tó tartozékok, tófóliák és kerti kiegészítők szerszámok, díszítő elemek webáruháza!

Dekorációk

Kerti tó dekorációval élettelibb lehet az Ön kerti tava is!

kerti tó dekorációSaját kerti tavat tervez, aminek minden vendég és szomszéd a csodájára jár majd? A már meglévő kerti tavacskát szeretné még egyedibbé, látványosabbá tenni? Ezt könnyen megteheti néhány jól megválasztott kerti tó dekoráció felhasználásával!

A mesterséges kerti tavakat szépen ki lehet építeni, beültetni különböző vízinövényekkel, mutatós sziklákkal, kövekkel, de a környező élővilágot már nehezebb honosítani. Mivel mesterséges környezetről van szó, a vízivilág nem fog csak úgy megjelenni, viszont a kerti tó dekoráció segítségével könnyen imitálhatja azt!

A kerti tó dekorációnk kínálatában sokféle vízimadarat talál, amiket akár a tó vizén is elhelyezhet vagy a tó körül is felállíthat. Akár a kerti törpék a virágyásokban, ezek a kerti tó dekorációk is jól mutatnak a tavacska körül. Ha szeretné még jobban színesíteni a képet, ajánljuk a tavi rózsákat utánzó műnövényeinket, amik szintén élethűen utánozzák modelljeiket!

A kerti tó dekorációinkkal az Ön kertje is élettelibbé válhat, rendeljen tőlünk bátran!

Kerti tó dekoráció: ha szeretné különlegesebbé tenni

kerti tavak dekorálásaSokak álma egy kerti tó, ami látványával színesíti a környezetet, és különlegesebbé teszi a mindennapokat. Azonban lehetséges még különlegesebbé és egyedibbé varázsolni, és nem kell hozzá más, mint válogatni a kerti tó dekorációk széles választékából!

Egy kerti tó önmagában is látványos, és ehhez nem kell hatalmasnak lennie; elég néhány négyzetméternyi vízfelület ahhoz, hogy a vízparton érezhessük magunkat. Persze ahhoz, hogy természetesnek hasson, nem elég a víz, növényekre, sziklákra is szükség van. Egy kis nád az egyik sarokba, némi vízililiom a vízbe, és máris csodálatos környezetben élvezhetjük a nyarat a saját kertünkben!

Vannak azonban olyanok, akik nem elégszenek meg ennyivel, hanem valami nem mindennapira vágynak. A kerti tó dekorációkkal megvalósíthatóak ezek az álmok! Aki nem szeretne a vízinövények gondozásával foglalkozni, vagy szeretné, ha kerti tava a virágzási időszakon kívül is színpompás legyen, annak kerti tó dekorációink közül az élethű műnövényeket ajánljuk, amik úsznak a víz felszínén, lágy ringatózásukkal és csodás színvilágukkal pedig a Távol-Keletet, a japánkerteket idézik.

Annak, aki még különlegesebb látványra vágyik, az élethű festésű állatfigurákat javasoljuk. Ezek a kerti tó dekorációk elhelyezhetőek a vízben is, de a partra, vagy a kert egyéb részeibe is kiválóak, egy fűcsomó takarásába helyezve a kisebbek valamelyikét még meglepetést is okozhatunk a hozzánk látogató vendégeknek. Az esztétikai élményen felül előnyük még a tartósság, és az áruk is kedvező!

A kerti tavak dekorálása ezzel azonban még nem fejeződik be. Ha az Ön tavában halak is élnek, akkor egy halmegfigyelő dómmal teheti csak igazán kivételessé a látványt! Ez az átlátszó üvegbura kiemelkedik a víz felszínéből, és mivel a víz teljesen kitölti, a halak felúszhatnak bele, Ön pedig akár etetheti is őket úgy, hogy közben kényelmesen láthatja, hogyan viselkednek a természetes közegükben.

Ha szeretne kerti tó dekorációt vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, ha pedig kérdése van termékeinkről, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!