Dekorációk

Kerti tó dekorációval élettelibb lehet az Ön kerti tava is!

kerti tó dekorációSaját kerti tavat tervez, aminek minden vendég és szomszéd a csodájára jár majd? A már meglévő kerti tavacskát szeretné még egyedibbé, látványosabbá tenni? Ezt könnyen megteheti néhány jól megválasztott kerti tó dekoráció felhasználásával!

A mesterséges kerti tavakat szépen ki lehet építeni, beültetni különböző vízinövényekkel, mutatós sziklákkal, kövekkel, de a környező élővilágot már nehezebb honosítani. Mivel mesterséges környezetről van szó, a vízivilág nem fog csak úgy megjelenni, viszont a kerti tó dekoráció segítségével könnyen imitálhatja azt!

A kerti tó dekorációnk kínálatában sokféle vízimadarat talál, amiket akár a tó vizén is elhelyezhet vagy a tó körül is felállíthat. Akár a kerti törpék a virágyásokban, ezek a kerti tó dekorációk is jól mutatnak a tavacska körül. Ha szeretné még jobban színesíteni a képet, ajánljuk a tavi rózsákat utánzó műnövényeinket, amik szintén élethűen utánozzák modelljeiket!

A kerti tó dekorációinkkal az Ön kertje is élettelibbé válhat, rendeljen tőlünk bátran!

Kerti tó dekoráció: ha szeretné különlegesebbé tenni

kerti tavak dekorálásaSokak álma egy kerti tó, ami látványával színesíti a környezetet, és különlegesebbé teszi a mindennapokat. Azonban lehetséges még különlegesebbé és egyedibbé varázsolni, és nem kell hozzá más, mint válogatni a kerti tó dekorációk széles választékából!

Egy kerti tó önmagában is látványos, és ehhez nem kell hatalmasnak lennie; elég néhány négyzetméternyi vízfelület ahhoz, hogy a vízparton érezhessük magunkat. Persze ahhoz, hogy természetesnek hasson, nem elég a víz, növényekre, sziklákra is szükség van. Egy kis nád az egyik sarokba, némi vízililiom a vízbe, és máris csodálatos környezetben élvezhetjük a nyarat a saját kertünkben!

Vannak azonban olyanok, akik nem elégszenek meg ennyivel, hanem valami nem mindennapira vágynak. A kerti tó dekorációkkal megvalósíthatóak ezek az álmok! Aki nem szeretne a vízinövények gondozásával foglalkozni, vagy szeretné, ha kerti tava a virágzási időszakon kívül is színpompás legyen, annak kerti tó dekorációink közül az élethű műnövényeket ajánljuk, amik úsznak a víz felszínén, lágy ringatózásukkal és csodás színvilágukkal pedig a Távol-Keletet, a japánkerteket idézik.

Annak, aki még különlegesebb látványra vágyik, az élethű festésű állatfigurákat javasoljuk. Ezek a kerti tó dekorációk elhelyezhetőek a vízben is, de a partra, vagy a kert egyéb részeibe is kiválóak, egy fűcsomó takarásába helyezve a kisebbek valamelyikét még meglepetést is okozhatunk a hozzánk látogató vendégeknek. Az esztétikai élményen felül előnyük még a tartósság, és az áruk is kedvező!

A kerti tavak dekorálása ezzel azonban még nem fejeződik be. Ha az Ön tavában halak is élnek, akkor egy halmegfigyelő dómmal teheti csak igazán kivételessé a látványt! Ez az átlátszó üvegbura kiemelkedik a víz felszínéből, és mivel a víz teljesen kitölti, a halak felúszhatnak bele, Ön pedig akár etetheti is őket úgy, hogy közben kényelmesen láthatja, hogyan viselkednek a természetes közegükben.

Ha szeretne kerti tó dekorációt vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, ha pedig kérdése van termékeinkről, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!